دنیای فناوری و شبکه

۳ مطلب در شهریور ۱۳۹۹ ثبت شده است

سرور اچ پی مدل DL380 G10

سرور اچ پی مدل DL380 Generation10

مشخصات و اطلاعات HP DL380 Generation10 server

سرور اچ پی مدل DL380 G10 دارای آخرین سیستم امنیتی، عملکرد و قابلیت ارتقاء می باشد. همچنین این سرور برای هر محیط سروری مناسب و ایده آل بوده و به عنوان قابل اعتمادترین پلتفرم محاسبات در صنعت استاندارد معرفی شده است.

سرور HPE ProLiant DL380 Gen10 جهت کاهش هزینه ها و پیچیدگی، با سری پردازشگر Intel Xeon سری Scable با حداکثر 60٪ کارایی و افزایش عملکرد 27 درصدی در 2 هسته و همچنین حافظه هوشمند HPE 2933 MT/ s DDR4 با پشتیبانی از 3TB طراحی شده است.

این سرور با پشتیبانی از 12Gb/s SAS و حداکثر 20NVMe drive کارایی منحصربفردی را برای دیتابیس‌ها و حجم‌های کاری تحلیلی و آنالیزی ارائه می نماید با سرور HPE ProLiant DL380 Gen10 می توانید با اطمینان و آرامش خاطر از پایه ترین تا مهمترین برنامه های کاربردی را اجرا کنید.

قابلیت های سرور اچ پی مدل DL380 G10 :

  • پشتیبانی از نسل دوم خانواده پردازنده های اینتل Intel Xeon با حداکثر بهره 11 درصد در هر هسته بیشتر از نسل اول و سرعت حافظه حداکثر تا MT/s 2933
  • حافظه پایدار HPE DC انعطاف پذیری برای گسترش حافظه متراکم و یا ذخیره سازی سریع و فعال کردن ظرفیت حافظه در هر سوکت تا TB5 را ارائه می دهد.
  • ویژگی های پیشرفته امنیتی iLO 5 مانند قفل پیکربندی سرور، داشبورد امنیتی ILO و راهنمای load کاری
  • HPE InfoSight یک ابزار تجزیه و تحلیل مبتنی بر cloud را فراهم می کند که پیش از اینکه سازمان شما درگیر مشکلات شود آن را پیش بینی و رفع می کند.

 

ویژگی های سرور اچ پی مدل DL380 Generation10 :

1-طراحی انعطاف پذیر آن سبب شده به محض آنکه کسب و کارتان گسترش یابد، بتوان سرور را نیز ارتقاء داد.

سرور HPE ProLiant DL380 Gen10 دارای یک شاسی قابل سازگاری است که از جمله گزینه های پیکربندی Modular Drive Bay جدید شرکت HP می باشند. این سرور دارای حداکثر ا30 (SFF) و LFF) 19) یا تا حداکثر 20 گزینه NVMe drive همراه با پشتیبانی تا سه برابر پهنای باند GPU می باشد.

حافظه پایدار HPE DC با DRAM کار می کند تا سرعت، ظرفیت بالا، حافظه با هزینه مقرون به صرفه و ذخیره سازی را برای انتقال big data ارائه دهد و با استفاده از توانایی ذخیره داده ها، انتقال و پردازش سریع، آنها را پردازش کند.

کنترلر پیش‌فرض و تعبیه شده در این سرور مانند دیگر سرورهای نسل ۱۰ اچ پی، کنترلر HPE Dynamic Smart Array S100i است که امکان استفاده از هارد درایوهای SATA با امکان پشتیبانی از Data، Boot و Media را فراهم می‌کند. 

همچنین این سرور دارای کارت شبکه تعبیه شده ۴x1GbE است که امکان انتخاب HPE FlexibleLOM یا PCIe را فراهم می‌کند تا پهنای باند شبکه شما بین ۱GbE و ۴۰GbE ارائه شود در نتیجه همراه با رشد و تغییر نیازهای کسب ‌و کارتان رشد کنید. همچنین می‌توانید از فابریکی با PCIe کارت مناسب استفاده کنید.

سرور جدید HPE DL380 G10 علاوه بر سیستم‌ عامل‌های سنتی، از سیستم عامل Docker و سیستم عامل ClearOS و Azure نیز پشتیبانی می‌کند.

 

2-نوآوری های امنیتی

مدیریت در سرورهای نسل ده اچ پی از طریق HPE iLO 5 فراهم آمده است. iLO 5 دسترسی Out of Band به سرور را فراهم می‌کند بعنی شما می‌توانید با استفاده از مرورگر استاندارد، از راه دور به سرور خود متصل شوید. iLO 5.0 قابلیت‌های جدیدی را ارائه داده به طورری که مدیریت را ساده تر و وضعیت سیستم را به طور خلاصه نشان می‌دهد. این قابلیت مدیریتی نقش اساسی در راه‌اندازی و بوت سرور دارد، همچنین Setup ساده، مانیتورینگ سلامت سیستم و بررسی وضعیت برق و حرارت را نیز فراهم می‌کند.

 

3-اجرای کلاس جهانی

کمپانی HP به منظور افزایش و بهبودی عملکرد در حجم های کاری متنوع تکنولوژی Intelligent System Tuning را ارائه داده که خود از سه تکنولژی تشکیل شده است.یکی از آنها Jitter Smoothing است تا توان عملیاتی در تمامی حجم‌های کاری بالا رود خصوصا حجم‌های کاری Latency-Sensitive مانند High Frequency Trading یا HFT که تراکنش‌هایی با سرعت بالا اجرا می‌شوند مانند تراکنش‌های بانکی. HFT در واقع پلت‌فرمیست که حجم زیادی از خرید و فروش را در زمان بسیار کم انجام می‌دهد مانند بانک‌ها، صندوق‌های سرمایه‌گذاری و غیره. تکنولوژی Workload Matching نیز یکی از اجزای تکنولوژی IST است که به وسیله آن می‌توان پروفایل‌های کاستومایز شده‌ای را برای تنظیم کردن منابع داخلی سرور استفاده کرد.

 

4-دارای خدمات پیشرو در صنعت و سهولت نصب و استفاده

سرور HPE ProLiant DL380 Gen10 به همراه مجموعه کاملی از خدمات تکنولوژی اچ پی، اطمینان، کاهش خطر و عملکرد بالایی را ارائه می دهد. خدمات HPE Pointnext تمام مراحل عملیات IT را ساده می کند همچنین راهنمای خدمات حرفه ای، نیازها و چالش های مشتری را درک می کنند و یک راه حل بهینه را طراحی می کنند.

خدمات حرفه ای امکان نصب و استفاده سریع از راه حل ها را فراهم می کند و خدمات عملیاتی پشتیبانی مداوم را فراهم می کند.

مجموعه ای از ابزارهای تعبیه شده و قابل دانلود برای مدیریت چرخه حیات سرور شامل : Unified Extensible Firmware Interface) UEFI)  ،(ارائه) Intelligent Provisioning ، مدیریت و نظارت HPE iLO 5 ، پکیج قدرتمند سازی HPE iLO ، مدیریت به روز رسانی هوشمند (SUM) و پکیج سرویس برای شرکت (HP (SPP می باشد.

راه حل های سرمایه گذاری IT شرکت HP به کسب و کار شما کمک می کند تا به یک کسب و کار دیجیتال با فناوری اطلاعات تبدیل شوید و همچنین با اهداف کسب و کار شما سازگار می شود.

خرید سرور DL380 G10

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مهشید افخمی

مراحل ساخت یک دیتا سنتر هوشمند

مراحل ساخت یک دیتا سنتر هوشمند

امروزه هنگامی که صحبت از دیتا سنتر می شود سریعا تصور اتاق هایی با دیوارهای بزرگ اطلاعاتی را در ذهن ما روشن می کند که می توانند اطلاعات را با سرعت زیاد ذخیره و پردازش نمایند. اما دیدگاه کارشناسان IT با افراد دیگر کاملاً متفاوت است و Data Center برای آنان معنای دیگری دارد. با پیشرفت دنیای اطلاعات و فناوری وهم چنین نیاز کسب وکارهای مختلف برای ذخیره اطلاعات با امنیت بالا ضرورت داشتن دیتا سنترها درتمام مراکز و سازمان ها دیده می شود.

این مراکز با توجه به نوع و همچنین گسترش کار در اندازه و کاربردهای مختلفی ساخته می شوند. البته لازم به ذکر است فناوری اطلاعات هر روز با سرعت زیادی رو به پیشرفت و توسعه حرکت می کند، این در حالی است که نمی توان با همین سرعت نسبت به به روزرسانی دیتاسنترها و زیرساخت های شبکه اقدام کرد به همین دلیل این مسأله به عنوان بخشی از نگرانی شرکت هایی است که کسب و کار آنان وابستگی زیادی بر اطلاعات ذخیره شده آنان داشته و سرعت پردازش اطلاعات برای آنان امری حیاتی به حساب می آید.

طبق آمارجهانی نود درصد اطلاعات وداده های که در سطح دنیا وجود دارند در دو سال اخیر ایجاد شده اند. که البته این درصد رشد سریع نیاز به ایجاد مراکز ذخیره سازی با سرعت و حجم بالا خواهد داشت که بتواند درهرشرایطی وهرمکانی اطلاعات را در دسترس قرار دهند.

نیاز به Data Center ها در کلیه نقاط جهان چه در حال توسعه و چه توسعه یافته به شدت احساس می شود. البته نمی توان هزینه زیاد راه اندازی یک دیتا سنتر مدرن و هوشمند را نادیده گرفت.

 

 

هزینه ایجاد یک دیتاسنتر به عوامل مختلفی بستگی دارد که شامل :

ـ امکانات موجود

ـ نیازهای تجاری

ـ میزان حجم ذخیره سازی اطلاعات

 

مراحل ساخت یک دیتا سنتر هوشمند:

قبل از هر اقدامی می بایست نگاه کلی به نیازها و امکانات موجود بیندازیم. نیازهای خود را تشخیص داده، توقعات خود را سنجیده و امکانات موجود را در نظر بگیریم. در پایان نیز نگاه خود را به آینده و نیز گسترش کار دوخته و پیش بینی نماییم و آخرین مرحله مدیریت درست آن است که باید به آن دقت کنیم.

 

دراین مرحله سوالاتی مطرح خواهد شد نظیر:

ـ آیا شرکت و یا سازمان دارای زیرساخت شبکه می باشند؟

ـ مراکزداده فعلی چقدرکارآمد و چند سال است که فعال هستند؟

ـ پیش بینی گسترش کار در آینده صورت گرفته است؟

ـ هزینه ایجاد یک دیتا سنترمناسب چقدر است؟

حال وقت آن رسیده است تا با بررسی درست تجهیزات مورد نیاز با صرف کمترین هزینه بیشترین بازدهی را بدست آوریم.

چگونه  می‌توان برای پیشرفت اطلاعات ازذخیره سازها و فضای موجود استفاده کرد.

هم چنین بررسی نحوه مدیریت اطلاعات ومحافظت از دستگاه ها .

بخشی از ارزیابی نیازهای تجاری یک سازمان یا شرکت فرایند ارزیابی اطلاعات جدید است. نیازهای تجاری جدید واینکه اهداف اصلی و کاربردی سازمان چگونه پیشرفت کند همه به درک درستی از فناوری اطلاعات نیاز دارد. درایجاد این فرایند، گسترش داده ها، چگونگی جمع آوری وذخیره سازی حجیم اطلاعات ونیازهای تجاری اهمیت بسیاری دارد.

 

 

 

مرحله1 : انتخاب مکان مناسب برای ساخت دیتا سنتر

 

فضای قرارگیری دیتا سنتر باید یک اتاق مجزا باشد. قبل ازاینکه هرکاری را درخصوص استقرارفیزیکی انجام دهید بایستی ازمستندات گذشته برای انتخاب فضای مناسب استفاده کنید.برای مثال درابتدا باید زیرساخت های ساختمان را مانند محل کابل کشی، اتصالات، راهرو ها و… بررسی کرده و پس از آن به فکر انتخاب اتاقی مجزا و فراهم کردن امکانات مناسب برای دیتا سنترباشید.

این اتاق باید امنیت لازم را داشته و دارای فضای کافی باشد. همچنین داشتن یک سیستم تهویه مناسب از جمله الزامات ساخت یک دیتا سنتر است. تجهیزات شبکه هنگام کار گرمای زیادی را از خود خارج می کنند که اگر تهویه مناسب وجود نداشته باشد می تواند صدمات زیادی را به بار آورد و منجر به آتش سوزی گردد.

 

 مرحله 2 : سفارش تجهیزات شبکه مورد نیاز

 

یکی ازمهمترین مراحل ساخت زیرساخت شبکه خرید تجهیزات شبکه مناسب می باشد که شامل تجهیزاتی نظیر خرید سرور، سوئیچ، روتر، مودم، کابل های شبکه و به طور کلی کلیه تجهیزات پسیو و اکتیو شبکه را می باشد. برای سفارش این تجهیزات ازقبل باید نیازهای شبکه موردنیاز را بررسی کرده باشید و انواع پارامترهای مطلوب را چک کنید تا بتوانید تجهیزات مورد نیاز خود را به درستی سفارش دهید.

هزینه خرید این تجهیزات بسیار گران است به همین دلیل باید در انتخاب درست آنها بسیار دقت کرد. به همین دلیل است که اگر خود از دانش کافی جهت خرید اینگونه تجهیزات برخوردار نیستید حتما به کارشناسان این حوزه مراجعه کرده و مشورت بگیرید. آنها می توانند به شما در خرید بهترین تجهیزات با قیمت مناسب کمک نمایند.

درنظرداشته باشید که تجهیزات راه اندازی فقط شامل قطعات سخت افزاری نیستند، بلکه اتصالات و رابط های جدید و حتی نرم افزارهای مورد نیاز راه اندازی از شروط اصلی ایجاد یک دیتا سنتر می باشند. دراستفاده از این تجهیزات باید یاد آورشویم که می توان از چندین راه برای متصل کردن دستگاه ها استفاده کرد، طراح شبکه‌ی شما این اختیار را دارد که بهترین راه را برای شما انتخاب کند.

 

 

تجهیزات قابل پیشرفت:

حال با پیشرفت قابلیت‌های تجهیزات جدید در دنیای فناوری، ساخت دیتاسنترها و تغییرات آنها هر 3 تا 5 سال با هزینه های زیادی انجام می‌پذیرد.با رشد دادها و تجهیزات، دستگاه های قدیمی‌تر جای خود را به دستگاه‌های پیشرفته تر می دهند که این عامل سبب نگرانی کارشناسان IT می شود. برای حل این مشکل تجهیزات ماژولار(قابل ارتقاء) در صدر استفاده از فناوری های ذخیره سازی قرار گرفته اند.

با گذشت زمان، تجهیزات ماژولار به جعبه های 40 فوتی به اندازه های کوچک و ماژول های کوچک و قابل حمل تبدیل شده اند که برای مدیران IT این امکان را فراهم می آورند که تجهیزات شبکه مورد نیاز خود را با بهترین قیمت خریداری نمایند.

علاوه براین تجهیزات با ترکیبی مانند VBLOCKها درنسل های جدید این تجهیزات ظاهر شده اند که می توانند هم زمان دارای تجهیزات ترکیبی و آماده دیتاسنترها باشند.با این حال BLOCKها می توانند اطلاعات را به طور وسیع درخود جای داده و با توجه به ماژولار بودن، انتخاب مناسبی برای کسب وکارهای متوسط جدید هستند.

درحال حاضر حتی برای یک شبکه کوچک استفاده کردن از تجهیزات غیرقابل نصب در رک غیرمعقول است. گر چه این کار تا حدودی هزینه راه اندازی را کم می کند ولی مشکلات خاص خود را در کسب وکار به وجود می آورد. اول اینکه نظم و طریقه استفاده از تجهیزات دراین حالت جالب نیست و دوم اینکه برای گسترش فضای کار و شبکه مشکلات متعددی را ایجاد می کند.

با این حال تجهیزات رک مونت (قابل نصب دررک) برای تمامی کسب وکارها پیشنهاد می شود حتی برای شبکه های کوچک، چون در تمامی مراحل کسب و کارمی تواند تاثیرگذار باشد. قبل از استفاده از ققسه ها (RACK) باید ویژگی آنها را بررسی کرد. رک ها در مدل ها و اندازه های مختلف و متناسب با نیازهای بازار در دسترس هستند.

رک های ایستاده تمام قد و نیم قد برای پوشش شبکه های متوسط و رک های کوچکتر دیواری برای شبکه های کوچک استفاده می شوند. باید این نکته را در نظرگرفت که تجهیزات شبکه وذخیره سازی اطلاعات هر کدام با اندازه های مختلف تولید می شوند پس برای اندازه گیری آنها در رک از واحد RU و یا به اختصارU  استفاده می شود.

سوئیچ ها اغلب با اندازه های 1U و2U تولید می شوند و سرورها تا اندازه 4U دردسترس هستند این تجهیزات همه با قرارگرفتن در رک می توانند اختیار مدیریت بهتری را به مدیران IT بدهند.

برای مثال اگر تجهیزاتی مانند سوئیچ، سرور، استوریج و.. در یک رک قرار گرفته باشند، گرمای زیادی را تولید می کنند، پس برای حل این مشکل باید از سیستم تهویه در محفظه رک و همچنین اتاق دیتا سنتر استفاده کرد.

دراین سیستم ها مشکلات خاصی برای ساعات خاموشی سیستم و به اصطلاح، خواب سیستم وجود دارد که با سیستم های تهویه هوشمند این مشکل هم قابل حل شدن است. برای مدیریت کابل ها در رک از Pach Panel استفاده می شود که مدیریت کابل را آسان می کند. و برای استفاده بهتراز سیستم ها و اجتناب از حوادث فاجعه بار از برچسب گذاری تجهیزات استفاده می شود.

 

 

مرحله 3 : کابل کشی  دیتا سنتر

 

برای داشتن یک زیرساخت شبکه مناسب کابل کشی استاندارد از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد. امروزه نیروهای متخصص این کار در تیم های مختلف کاری حضور دارند تا به شما در اتمام پروژه کمک کنند. این متخصصین روش های قرارگیری تجهیزات، کابل ها و کانال های کابل کشی را به خوبی می دانند و می توان با استفاده از آنان بهترین بهره را از نظر فضای فیزیکی ازمحل دیتا سنتر انجام داد.

درکابل کشی با استفاده از متدهای مختلف وانواع مختلف موجود در بازار می توانید بهترین حالت را از نظر بهینه سازی انتخاب کنید. برای مثال می توانید از فیبرهای نوری برای مسافت کوتاهتر و یا کابل کشی استاندارد در رک استفاده نمایید.

 

مرحله 4 : نصب تجهیزات شبکه خریداری شده

 

وقتی دردیتا سنترازتجهیزات جدید به جای تجهیزات قدیمی‌تر استفاده می کنید، احتمال اینکه کارکنان و مدیران IT سازمان مربوطه اطلاعات جدیدی را درخصوص دستگاه های نصب شده جدید از شما بخواهند زیاد است. به همین دلیل همواره سعی کنید اطلاعات خود را به روز رسانی نمایید.

 

 

مرحله 5 : انتخاب نرم افزارهای به روز

طراحی زیرساخت نرم افزاری همانند خرید تجهیزات شبکه نیاز به دانش فنی مناسب دارد. به همین دلیل هنگام خرید حتما از افراد متخصص در این زمینه کمک بگیرید. در ابتدا ممکن است آنان از شما در رابطه با نوع مراکز داده سوالاتی بپرسند برای مثال می خواهید یک مرکز داده با ویندوز، لینوکس و یا QA داشته باشید.

نرم افزارها برای ایجاد یک دیتاسنتر لازم هستند. با استفاده از نرم افزار بیشتر کارها از قبیل ویندوز سرورها و امنیت نرم افزاری (گذرواژه)، آنتی ویروس ها و نسخه های پشتیبان در شبکه انجام می گیرند. خرید نرم افزار باید شامل هر نرم افزاری باشد که روی سرور اجرا می شود. با استفاده از این نرم افزارها می توان وظیفه دسترسی به کاربران را تنظیم کرد.

 

مرحله 6 : پیکربندی تجهیزات شبکه

تجهیزات شبکه و ذخیره سازها باید همگی با توجه به نیازهای سازمان و همچنین زیرساخت های نرم افزار کانفیگ و پیکربندی شوند.

 

مرحله 7 : فرآیند مدیریت دیتا سنتر

 

بعد از ایجاد زیرساخت های سخت افزاری و نرم افزاری دیتاسنتر، مدیران بخش های دیگر از مدیران IT براساس تصمیم گیری سازمان از دیتاسنتر مجوزخواهند گرفت که این مجوزها طی فرآیند مدیریت اجرا می شود.

 

مرحله 8 : مستندسازی تجهیزات

 

مستندی از تمامی تجهیزات و ابزار مورد استفاده در دیتا سنتر تهیه کنید تا در قسمت مالی سازمان ثبت شود. بعدها این اطلاعات به شما کمک خواهد کرد.

 

مرحله 9 : توسعه شبکه و زیرساخت

تیم محاسبه ، ذخیره سازی، امنیت و فایروال شما باید تجهیزات خود را با درگاه های شناخته شده مورد نظر خود و سرعت مورد نیاز خود انتخاب کند. پس از اتمام کار ، تیم می تواند یک شبکه استاندار را طراحی کند. علاوه بر این ، پس از انتخاب تجهیزات ، این شرایط را برای افزایش توان و رک مورد نیاز فراهم می کند. از اینجا می توانید کابل کشی مورد نیاز را توسعه دهید.

 

مرحله 10 : آزمایش

با استفاده از مستنداتی که تهیه کردید تمامی کارکردهای شبکه را مورد ارزیابی قراردهید.

لازم به ذکر است اگر هر کدام از بخش های مطرح شده به درستی انجام نشود فرآیند را دچار اختلال کرده و ممکن است شبکه به درستی عمل نکند. پس این مرحله به عنوان مرحله پایانی و اطمینان از عملکرد شبکه و زیر ساخت آن از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مهشید افخمی

تفاوت ماژول های SFP و +SFP

ماژول های SFP و +SFP :

تفاوت ماژول های SFP و +SFP

تفاوت ماژول های SFP و +SFP از لحاظ شکل ظاهری کاملاً شبیه یکدیگر هستند و اکثر سوئیچ های شبکه نیز از هر دو ماژول پشتیبانی می کنند. حال شاید این سوال برای شما پیش بیاید که آیا واقعا این دو ماژول یکی هستند؟ و یا اینکه تفاوت میان این دو چیست؟

 

 

ماژول های SFP:

ماژول های SFP مخفف کلمه Small Form-factor Pluggable می باشد. این گیرنده با قابلیت hot-pluggable است که به درگاه SFP سوئیچ شبکه وصل می شود و از SONET ، Gigabit Ethernet ، کانال فیبر و سایر استانداردهای ارتباطی پشتیبانی می کند.

مشخصات SFP براساس IEEE802.3 و SFF-8472 است. آنها قادرند از سرعت حداکثر 4.25 گیگابیت بر ثانیه پشتیبانی کنند. این ماژول ها به دلیل اندازه کوچکی که دارند می توانند جایگزین مناسبی برای مبدل های گرفیکی رایج قبلی (GBIC) شوند. به همین دلیل است که ماژول های SFP به Mini-GBIC نیز معروف می باشند. بس از انتخاب ماژول SFP ، همان درگاه الکتریکی روی سوئیچ می تواند به انواع مختلف فیبر (چند حالت یا تک حالت) و طول موج های مختلف متصل شود.

ماژول های +SFP:

هنگام خرید ماژول فیبر نوری SFP و +SFP همان طور که گفته شد ماژول های SFP تنها از 4.25Gbps بر ثانیه پشتیبانی می کنند به همین دلیل ماژول های +SFP بعد از آن به بازار عرضه شدند. این ماژول ها می توانند از سرعت 16Gbps پشتیبانی نمایند. در واقع ، +SFP یک نسخه پیشرفته از SFP است. مشخصات +SFP مبتنی بر

SFF-8431 بوده و معمولاً از 8 گیگابایت بر ثانیه کانال فیبر ، 10 گیگابیت اترنت و شبکه حمل و نقل نوری استاندارد OTU2 پشتیبانی می کند. در مقایسه با 10 ماژول 10 گیگابیت اترنت XENPAK یا XFP ، ماژول +SFP کوچکتر بوده از طرفی به عنوان محبوب ترین ماژول 10 گیگابیت اترنت در بازار تبدیل شده است.

 

 

ماژول های SFP یا +SFP:

با توجه به مطالب بالا متوجه شدیم تنها تفاوت میان این دو ماژول میزان انتقال داده است. و با توجه به سرعت داده های مختلف، برنامه ها و فاصله انتقال نیز متفاوت است. معمولاً ماژول SFP به درگاه SFP سوئیچ و ماژول +SFP به پورت +SFP سوئیچ وصل می شود. البته لازم به ذکر است اینکه برای کدام سوئیچ کدام ماژول های SFP و +SFP را باید انتخاب کنید، بستگی به نوع سوئیچ شما دارد.

 

آیا می توانیم از فرستنده SFP در اسلات +SFP  استفاده نماییم؟

یکی از سوالاتی که همواره ممکن است برای شما ایجاد شود این است که آیا می توان ماژول های SFP را در اسلات های +SFP قرار داد؟ جواب بله است می توان از ماژول های SFP در اسلات های +SFP استفاده کرد.

به عنوان یک قاعده کلی ، SFP ها در اسلات +SFP کار می کنند ، اما ماژول های +SFP در اسلات های SFP کار نمی کنند. وقتی ماژول SFP را در درگاه +SFP وصل می کنید ، سرعت این پورت 1G است نه 10G. علاوه بر این ، درگاه +SFP معمولاً هرگز نمی تواند از سرعت زیر 1G پشتیبانی کند. یعنی نمی توانیم 100BASE SFP را در درگاه +SFP وصل کنیم.

در حقیقت، پاسخ به این سوال، تا حد زیادی به مدل های سوئیچ بستگی دارد، زیرا در بعضی مواقع SFP در پورت های +SFP پشتیبانی می شوند و گاهی اوقات هم نه. به عنوان مثال ، تقریباً تمام اسلات های +SFP سوئیچ سیسکو می توانند از SFP پشتیبانی کنند و بسیاری از اسلات های +SFP سوئیچ Brocade فقط از +SFP پشتیبانی می کنند.

 

 

به طور کلی این ماژول ها تنها در یک سرعت مجاز می توانند انتقال داده را انجام دهند، نه بیشتر و نه کمتر. علاوه بر این ، هیچ چیزی مانند +SFP وجود ندارد که 1G را از یک طرف (به سمت فیبر) و سپس 10G را از طرف دیگر (به سمت دستگاه) انتقال دهد. اگرچه ما می توانیم در بسیاری از موارد از SFP در اسلات های +SFP استفاده کنیم ، اما این بدان معنا نیست که یک +SFP که به شکاف +SFP وصل شده است می تواند از 1G پشتیبانی کند.

برای مثال اگر در یک پیوند فیبر، SFP را در پورت +SFP از یک طرف (1G) وصل کنیم ، و سپس یک پورت +SFP را در پورت +SFP از طرف دیگر (10G) وصل کنیم ، ممکن است کار نکند. شما فقط نمی توانید 10GbE در یک طرف و 1GbE در دیگری داشته باشید.

هنگام استفاده از ماژول های SFP و +SFP در شبکه خود ، اطمینان حاصل کنید که سرعت هر دو انتهای پیوند فیبر یکسان است. ماژول های SFP ممکن است در اسلات +SFP استفاده شوند، اما ماژول های SFP هرگز نمی تواند به یک اسلات +SFP وصل شود. و آن هم به دلیل سرعت های مختلف، فاصله انتقال و طول موج می باشد. 10+SFP  فقط می تواند برای پورت 10G +SFP استفاده شود و هرگز نمی تواند 1G را منتقل نماید.

 

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
مهشید افخمی